Pepe Real Madrid Spania

RAZBOIUL continua! Pepe NU va fi sanctionat de Real! Zidane se ia de Barca: "Sa-l ataci pe Mourinho inseamna sa ataci tot Madridul!"

El Clasico nu s-a incheiat. Continua in afara stadionului, iar cei de la Real ii sfideaza pe rivalii catalani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 09:00
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 09:07

In ciuda scandalului provocat la Real - Barca, cand l-a calcat intentionat pe Messi, Pepe nu va fi pedepsit de galactici pentru gestul sau. cei de la Madrid explica: "Jucatorul are un caracter foarte puternic si stim ca nu a facut acel gest intetionat, asa ca nu va fi pedepsit. In plus, nici regulamentul nostru interior nu prevede asta."

Zinedine Zidane ia apararea Realului dupa infrangerea suferita de echipa lui Mourinho in fata Barcei in Cupa. "Mi se par total nedrepte toate aceste critici si nu inteleg de unde aceasta campanie impotriva Realului, impotriva antrenorului si a jucatorilor. Nu inteleg de ce se ia toata lumea de sistemul de joc folosit de Mourinho impotriva Barcei. Sa te iei acum de Mourinho si sa-l ataci dupa meciul cu Barca inseamna sa ataci tot Madridul! Am fost pe Bernabeu si nu am auzit pe nimeni sa-l critice acolo pe miste (n.r.- Mourinho). Intr-adevar au fost erori si toate echipele mari fac astfel de erori, dar pe mine ma deranjeaza ca lumea se ia de sistemul de joc."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!