Răspunsul controversat care l-a forțat pe Rodrygo să revină cu lămuriri: "Să fiu direct!"

Rodrygo Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 09:23

Iminentul transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid stârnește numeroase controverse la nivel internațional. 

Vinicius Jr și Rodrygo au un sezon excelent la Real Madrid, însă în presa internațională au apărut informații potrivit cărora brazilienii după mutarea căpitanului francez pe Santiago Bernabeu.

Deși contractul lui Rodrygo va expira abia în 2028, într-un interviu recent, atacantul a lăsat să se înțeleagă faptul că ar putea părăsi gruparea galacticilor chiar în această vară. 

Chestionat dacă își dorește să joace pentru Real Madrid până la finalul carierei, Rodrygo a ridicat mai multe semne de întrebare: ”Da, dar se poate întâmpla orice. Am un contract aici, dar nu știu...”.

Rodryo a venit cu lămuriri

La scurt timp după apariția acestor declarații, jucătorul de 23 de ani a făcut anumite precizări prin intermediul unui mesaj pe contul de Twitter.

"O situație deranjantă a apărut, declarații dintr-un interviu de-al meu au fost scoase din context. Să fiu direct, sunt FOARTE fericit la Real Madrid, îmi trăiesc visul în fiecare zi și nu îmi trece prin minte să plec de la club. Continuăm să scriem istorie! Pentru a 15-a cupă la Madrid și nimic altceva!", a scris Rodrygo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!