Real Madrid s-a decis! Când îl transferă pe starul de 110.000.000€

Real Madrid florian wirtz Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 16:39
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 16:39

Galacticii au câștigat ediția 2023/24 din La Liga.

După 38 de etape desfășurate în primul eșalon al Spaniei, formația dirijată de Carlo Ancelotti a acumulat 95 de puncte, după ce a înregistrat 29 de victorii, opt rezultate de egalitate și o singură înfrângere.

Real Madrid s-a decis! Când îl transferă pe starul de 110.000.000€

Pentru gruparea ”blanco” urmează confruntarea din finala UEFA Champions League cu Borussia Dortmund de sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

De ceva timp, în presa internațională s-a tot vehiculat faptul că Real Madrid a pus ochii pe starul de la Bayer Leverkusen, Florian Wirtz, estimat de site-urile de specialitate la 110 milioane de euro.

Fichajes.com scrie că echipa de pe ”Santiago Bernabeu” s-a decis și va aștepta până în 2025 să negocieze cu trupa din Bundesliga pentru serviciile mijlocașului ofensiv neamț.

”În primul rând, pentru că Real consideră că germanul intenționează să rămână la Bayer Leverkusen încă un sezon. În al doilea rând, pentru că nu vor să facă mai multe investiții de milioane de euro într-o vară în care vor fi nevoiți să-l găzduiască pe Kylian Mbappe”, au mai scris jurnaliștii de la Fichajes.

De asemenea, sursa amintită anterior a mai informat că Real Madrid va fi nevoită să achite nu mai puțin de 100 de milioane de euro pentru Florian Wirtz.

Neamțul se află la prima echipă a celor de la Leverkusen din iulie 2020. De atunci, a înscris 41 de goluri în 152 de apariții. Pe deasupra, a oferit și 50 de assist-uril.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!