Primul transfer al lui Lopetegui la Real e o SURPRIZA URIASA: jucatorul caruia "galacticii" ii achita clauza de reziliere
Miercuri 04 Iulie 2018, 20:17

Primul transfer al lui Lopetegui la Real e o SURPRIZA URIASA: jucatorul caruia "galacticii" ii achita clauza de reziliere

Julen Lopetegui este foarte aproape de a realiza primul sau transfer la Real Madrid.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Fostul selectioner al Spaniei, plecat cu scandal de pe banca nationalei cu doar o zi inainte de startul Mondialului, are pregatita deja prima mutare in calitate de antrenor al "galacticilor".

Potrivit Cadena Cope, Alvaro Odriozola este prima mutare gandita de Lopetegui. Fundasul in varsta de 22 de ani al celor de la Real Sociedad il va costa pe Florentino Perez 40 de milioane de euro. Aceasta este de fapt clauza de reziliere a fundasului dreapta.

Alvaro Odriozola a marcat un gol in cele 57 de meciuri jucate pentru Sociedad si are un gol in patru meciuri si pentru nationala de seniori a Spaniei.Procurorul general al României îi răspunde ministrului Dan: ”Anchetă imparțială”