fc barcelona Luis Suarez Spania

Primele declaratii ale celor de la Barcelona despre suspendarea lui Suarez: "Suspendarea va fi redusa!" Anuntul facut astazi

Intr-un interviu pentru site-ul oficial al Barcelonei, Joseph Maria Bartomeu a vorbit despre noua achizitie, Luis Suarez.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Iulie 2014, 15:41
Data actualizarii: Duminica 13 Iulie 2014, 15:39

Adus in aceasta vara pentru suma de 94,3 milioane de euro (75 de milioane de lire), Luis Suarez este noul star din atacul Barcelonei. Fostul jucator de la Liverpool nu va putea insa sa joace pana la sfarsitul lui Octombrie din cauza suspendarii FIFA pentru faptul ca l-a muscat pe Chiellini la Mondial.

Barca mai vrea sa faca transferuri

Apelul federatiei din Uruguay a fost respins, astfel ca ultima varianta de atac a ramas Tribunalul de la Lausanne. Bartomeu spune ca federatia din Uruguay are parte de sprijinul Barcelonei: "Sprijinim apelul facut de federatia din Uruguay la TAS si suntem convinsi ca sanctiunea initiala va fi redusa.

El a recunoscut greseala si Barcelona se va asigura ca Suarez se va reintegra cu succes in fotbal. Suarez va veni la Barcelona cu calitatile sale de top, cu golurile si cu dorinta sa de a castiga. Cu totii il vom ajuta pe el si familia lui sa se adapteze rapid in Barcelona si in echipa.

Ne concentram eforturile pentru a aduce ceea ce are nevoie antrenorul, ceea ce stiti cu totii ca inseamna aducerea unor noi jucatori. Probabil in defensiva. Sfarsitul Cupei Mondiale cu siguranta va revitaliza piata transferurilor. Multe echipe au asteptat pana acum sa faca achizitii. Toata lumea era convinsa ca evaloarea jucatorilor se poate schimba in Brazilia" a declarat Bartomeu.

Modifică setările cookies