Presa din străinătate anunță: cum pregătește Real Madrid transferul lui Kylian Mbappe

Real Madrid GOAL kylian mbappe Spania Kylian Mbappe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 17:21
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 17:20

Kylian Mbappe (24 de ani) se află la Paris Saint-Germain din iulie 2018 și mai are contract cu gruparea pariziană până la finalul sezonului 2023/24.

În mass-media internațională a tot circulat zvonul care a indicat plecarea lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain pentru a-și îndeplini visul: să poarte echipamentul celor de la Real Madrid.

Presa din străinătate anunță: cum pregătește Real Madrid transferul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a mai fost odată aproape să prindă un transfer la gruparea „blanco”, însă a preferat să-și prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain. Acum, odată cu deschiderea ferestrei de transferuri, Mbappe, la Real Madrid, e un nou trend.

Conform GOAL, care a citat publicația ESPN, Real Madrid îi pregătește transferul lui Kylian Mbappe lăsând vacant numărul de pe tricoul purtat de Karim Benzema, #9. Asta înseamnă că, în cazul în care starul lui PSG va ajunge la gruparea „blanco”, va purta numărul nouă.

Mai mult, jurnaliștii britanici au scris și despre suma pe care Florentino Perez, patronul lui Real Madrid, e gata să o ofere pe Kylian Mbappe: „Real ar putea fi dispusă să finanțeze o afacere de peste 200 de milioane de euro pentru francez”, au punctat cei de la GOAL.

Kylian Mbappe, mesaj sincer de ziua lui Leo Messi: ”Pentru asta, îți sunt recunoscător”

Leo Messi a împlinit 36 de ani și a fost felicitat public de fostul său coleg de la PSG, Kylian Mbappe. Mbappe a postat un mesaj care nu lasă loc de interpretări pe contul său de Instagram, chiar de ziua lui Leo Messi, care s-a transferat în MLS, urmând să joace pentru Inter Miami.

„La mulți ani, legendă! Îți doresc să ai cea mai bună zi de naștere, alături de familie și de prieteni. Îți mulțumesc pentru acești doi ani în care am jucat împreună la Paris. Am învățat foarte multe de la tine ca jucător și ca om. Pentru asta, îți sunt recunoscător. Mult succes în următoarea ta aventură„, a scris Mbappe, pe contul său de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!