Florentino Perez Iker Casillas Real Madrid Spania

"Perez e RASIST! I-a dat afara pe Eto'o si Makelele din cauza culorii lor!" Agentul lui Casillas provoaca in scandal imens

E scandal mare dupa plecarea lui Casillas de la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iulie 2015, 15:05
Data actualizarii: Duminica 19 Iulie 2015, 15:11

Presedintele lui Real Madrid a fost criticat dur dupa plecarea lui Casillas la Porto, iar acum are noi probleme de imagine.

Chiar impresarul lui Casillas, Santos Márquez, lanseaza un atac fara precedent la omul care conduce clubul din Madrid.  Marquez e si impresarul lui Makelele si spune ca jucatorul sau a fost dat afara de Perez, care nu accepta jucatorii de culoare in echipa Realului.

"Eu nu mai vorbesc cu Perez din cauza lui Claude, e lipsa de respect ce s-a intamplat in cazul lui. Nu e rasist, dar nici nu iubeste jucatorii de culoare. Asta e si motivul pentru care Eto'o a fost indepartat de la club. Era un jucator galactic, de talia lui Figo! Credeti ca nu avea loc in echipa? Dar lui Perez nu i-a placut culoarea pielii lui", a spus Marquez. 

Real Madrid a avut insa mai multi jucatori de culoare in lot in perioada in care Perez a condus clubul precum Geremi, Robinho sau Julio Baptista. Marcelo si Varane sunt in prezent oameni importanti in lotul lui Real Madrid. 

Modifică setările cookies