"Penaldo" i-a scos din minti pe fanii lui Atletico. Cum au injurat-o pe Irina Shayk si au jignit-o pe mama jucatorul la meciul de Cupa VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 09:03

	"Penaldo" i-a scos din minti pe fanii lui Atletico. Cum au injurat-o pe Irina Shayk si au jignit-o pe mama jucatorul la meciul de Cupa VIDEO

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Real Madrid s-a calificat in finala Cupei Spaniei dupa 5-0 la general contra rivalei, Atletico Madrid. La returul de pe Vincente Calderon, Ronaldo a reusit o dubla, ambele goluri venind in urma unor lovituri de la 11m. Poreclit de catre fanii rivalelor "Penaldo" ca o acuza pentru numarul de goluri marcat din penalty, Cristiano Ronaldo a fost victima unor scandari extrem de dure ale fanilor lui Atletico.

Pe tot parcursul meciului dupa ce scorul a devenit 0-2, fanii lui Atletico l-au abuzat pe CR7 - pe langa faptul ca i-au strigat "Muerte" ("Mori"), acestia i-au strigat si "Irina este o c***a" sau "Mama ta are mustata!" sau "Portughezul, ce fiu de c***a".

Ronaldo a fost lovit cu o bricheta de fanii lui Atletico dupa ce s-a fluierat finalul reprizei.

Potrivit regulamentului federatiei spaniole, Atletico Madrid risca o amenda de 3000 de euro si inchiderea arenei Vicente Calderon pentru pana la trei meciuri.

DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies