Atletico Madrid Aleix Garcia Barcelona Dinamo Spania

GALERIE FOTO Pare ireal! Atletico Madrid și Barcelona se bat pentru transferul unui fost jucător de la Dinamo

Aleix Garcia (25 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo, este dorit de cele mai mari echipe din La Liga după ce a impresionat în tricoul celor de la Girona.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 08:27
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 08:41

Mijlocașul spaniol joacă pentru Girona din vara anului 2021, iar în 2023 îi va expira contractul. După Barcelona, acum și Atletico Madrid pare interesată de serviciile fostului dinamovist.

Atletico Madrid și Barcelona se bat pentru Aleix Garcia!

Atletico are o nouă politică: vrea să aducă jucători gratis, după ce în ultimii ani s-au cheltuit sume fabuloase pentru transferuri. Aleix Garcia pare să fie ”ținta” excelentă, mai ales că a intrat în ultimele luni de contract.

Diario AS scrie că madrielnii vor să încerce să-l aducă, în vară, sub comanda lui Diego Simeone.

Fosta campioană a Spaniei ar rivaliza pentru acest transfer cu Barcelona, unde Aleix este dorit de Xavi, așa cum a scris presa internațională în ultimele zile.

Aleix Garcia a fost adus la Dinamo gratis, de la Manchester City, în octombrie 2020. A rezistat doar până în ianuarie, din cauza celebrelor restanțe financiare din ”era” Pablo Cortacero.

Mijlocașul și-a găsit repede echipă. A semnat cu Eibar, în La Liga, iar din 2021 s-a întors la Girona, unde a mai jucat între 2017 și 2019, sub formă de împrumut de la Manchester City.

  • În prezent, site-urile de specialitate îi oferă lui Garcia o cotă de piață de șapte milioane de euro, mult peste cea din perioada petrecută la Dinamo, de ”doar” două milioane de euro.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies