Panica la Real Madrid! Lui Di Maria i s-a facut rau cand s-a bucurat la golul lui Benzema si a ramas intins pe gazon! Ce s-a intamplat

Panica la Real Madrid! Lui Di Maria i s-a facut rau cand s-a bucurat la golul lui Benzema si a ramas intins pe gazon! Ce s-a intamplat

Moment de panica la Real Madrid, la primul gol al lui Benzema in El Clasico.

In minutul 20, in clipa in care Barcelona avea 1-0 pe Bernabeu, dar Benzema a reusit sa egaleze dupa o pasa de gol superba a lui Di Maria.

Jucatorii Realului s-au dus la coltul terenului si au sarbatorit bucuria alaturi de fani, dar in clipa in care s-au indreptat spre centrul terenului, ceva neobisnuit s-a petrecut.

Di Maria a ramas in urma lor, s-a oprit, s-a lasat pe genunchi si apoi pe spate, intins pe gazon. Fara sa fie lovit, Di Maria a ramas intins pe iarba, moment in care medicii au intrat alertati.

Lui Di Maria i s-a facut rau, dar a putut continua. 4 minute mai tarziu, acelasi Di Maria a mai dat o pasa de gol, tot pentru Benzema.

"Angel Di Maria! Angel Di Maria! Omul asta e ridicol! Cum face asta? Aproape ca a lesinat in urma cu cateva minute iar acum il terorizeaza pe Alves" scriu cei de la Guardian dupa fazele reusite de cel mai bun jucator din startul de meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies