PANICA la Barcelona! Messi si Neymar pot ramane fara un coleg la iarna! Ce titular din ultimele meciuri poate pleca gratis:

Autor: Sport.ro
Joi 03 Octombrie 2013, 10:36

	PANICA la Barcelona! Messi si Neymar pot ramane fara un coleg la iarna! Ce titular din ultimele meciuri poate pleca gratis:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Barca a dorit in aceasta vara sa cumpere un fundas central, obiectiv care ramane prioritar si in aceasta iarna. Problema catalanilor este ca pot ramane si fara una dintre solutiile deja existente! Marc Bartra are contract pana in vara anului viitor, ceea ce inseamna ca ar putea sa plece gratis peste numai 3 luni!

Fundasul de 22 de ani a fost titular in ultimele 2 partide ale Barcei, evolutiile lui cu Almeria si Celtic fiind apreciate, mai ales ca Barca nu a primit gol in aceste 2 meciuri. Cei de la El Mundo Deportivo scriu ca Barca nu se grabeste sa negocieze un nou contract, in aceeasi situatie fiind si Montoya.

Prioritatea celor de la Barcelona in acest moment este sa il convinga pe Iniesta sa-si prelungeasca actuala intelegere, apoi urmand sa negocieze cu Bartra, Montoya si Pique. De asemenea, Zubizarreta va primi o oferta pentru prelungirea contractului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Elevii din anii terminali ar putea să meargă fizic la cursuri și în cazul în care școala intră în scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies