VIDEO O noua mutare de geniu pentru Guardiola! Bayern i-a aratat TIKI TAKA lui City! Schimbarea care ii transforma pe nemti in Barcelona!

Autor: Sport.ro
Joi 03 Octombrie 2013, 07:35
VIDEO O noua mutare de geniu pentru Guardiola! Bayern i-a aratat TIKI TAKA lui City! Schimbarea care ii transforma pe nemti in Barcelona!

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Bayern Munchen a castigat cu 3-1 in Anglia, contra lui Manchester City si e favorita clara la castigarea grupei D. Pep Guardiola e in sfarsit fericit, dupa un start de sezon ezitant in Germania. Pep l-a mutat pe Philipp Lahm ca inchizator si a jucat cu Muller ca atacant in locul lui Mandzukici. Despre prima mutare spune Guardiola ca e cheia unui joc superb si a unei victorii mari.

"Am pus presiune bine pe ei cand nu aveam posesiai si i-am fortat sa joace cu baloane lungi, pe care le-am castigat. De cand joaca Lahm la centrul terenului avem tot mai multe ocazii de gol. Suntem fericiti ca am jucat asa impotriva unei echipe mari. Imi place sa vin in Anglia, iar cand echipa mea joasa astfel, sunt foarte fericit. Suntem incantati de ce am reusit azi. Echipa aratase si in trecut de ce e capabila iar azi a aratat-o din nou", a declarat Guardiola dupa meci.

click aici pentru VIDEO

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT