OFICIAL! FC Barcelona a anuntat plecarea lui Neymar! Agentul lui Neymar: "PSG va plati clauza si il va prezenta saptamana aceasta!"

Barcelona a confirmat ca Neymar vrea sa plece.

Ceea ce parea imposibil in urma cu o luna se transforma in realitate. Neymar este aproape de plecarea de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain pentru o suma record in istoria fotbalului! Barcelona a anuntat pe site-ul oficial care este situatia jucatorului.

”Neymar Jr. si tatal sau au anuntat in aceasta dimineata FC Barcelona decizia fotbalistului de a parasi echipa intr-o sedinta care a avut loc la sediul clubului. Avand in vedere aceasta decizie a lor, clubul i-a informat ca exista o clauza de reziliere a contractului sau care, incepand cu data de 1 iulie, este de 222 de milioane de euro si care trebuie achitata in intregime.

Mai mult decat atat, pana la plata revendicata si solutionarea clauzei, clubul ramane indreptatit asupra drepturilor fotbalistului. Jucatorul continua actualul sau contract cu FC Barcelona, dar cu permisiunea temporara de a nu participa la sesiunile de antrenament” a anuntat Barcelona in comunicatul oficial.

Agentul lui Neymar, Wagner Ribeiro, a confirmat plecarea lui Neymar pentru Marca: "PSG va plati clauza de reziliere iar Neymar va fi prezentat saptamana aceasta la Paris" a spus agentul. Ribeiro a plecat astazi alaturi de Neymar si tatal jucatorului catre Londra unde vor sta inainte ca mutarea sa fie finalizata.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies