OFICIAL | Echipa lui Costel Galca, pe mana unui miliardar chinez. Espanyol a fost preluata de "Regele jucariilor", insa bugetul de transferuri nu va "exploda"

OFICIAL | Echipa lui Costel Galca, pe mana unui miliardar chinez. Espanyol a fost preluata de "Regele jucariilor", insa bugetul de transferuri nu va "exploda"

Espanyol Barcelona are, incepand de astazi, un nou actionar majoritar. Miliardarul Chen Yansheng, care conduce cea mai mare companie producatoare de jucarii din China, a achizitionat 54% din actiunile clubului.

Grupul chinez Rastar, condus de Chen Yansheng, a preluat oficial 54% din actiunile clubului Espanyol, pe banca careia se afla Costel Galca.

Investitia initiala a chinezilor a fost de 50 de milioane de euro. Atat au platit acestia pentru pachetul majoritar de actiuni, detinut pana acum de Dani Sanchez Llibre. Suma ar putea creste insa, Chen Yansheng anuntand ca vrea sa duca pachetul de actiuni pe care il detine la circa 80%.  

Yansheng va plati 78 de euro per actiune pana la finalul lunii martie, cand si-a propus sa detina un procent important.

Presa iberica a scris in ultima saptamana ca preluarea actionariatului lui Espanyol nu va aduce si o schimbare de antrenor.

O necunoscuta ramane legata de banii pe care chinezii sunt dispusi sa-i investeasca in transferuri. Spaniolii spun ca primul obiectiv al noilor sefi este sa acopere datoriile catre FISC-ul spaniol.


FOTO: Chen Yansheng a fost alaturi de familie si la meciul Espanyol 0-0 Barcelona, la inceputul lunii

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies