OFICIAL! Brazilianul Ronaldo a devenit patron de club in La Liga! Cat a platit pentru 51% din actiuni

OFICIAL! Brazilianul Ronaldo a devenit patron de club in La Liga! Cat a platit pentru 51% din actiuni

Luni 03 Septembrie 2018, 14:45

Brazilianul Ronaldo si-a cumparat club de fotbal in Spania. 

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Ronaldo a cumparat oficial 51% din actiunile clubului Real Valladolid din La Liga cu 30 de milioane de euro. Mutarea a fost realizata din toate punctele de vedere, iar oficialii clubului abia asteapta sa lucreze cu legenda braziliana.

"Venirea lui Ronaldo pune clubul Real Valladolid pe harta fotbalulului, iar echipa va realiza acel salt de calitate de care avea nevoie", a spus presedintele clubului, Carlos Suarez.

"Vrem sa construim cea mai buna echipa posibila si vom fi transparenti in managementul nostru. Aveti incredere ca Real Valladolid isi va consolida locul in La Liga, iar entuziasmul tuturor va creste. Impreuna, sunt convins ca va fi foarte greu sa fim infranti. Asteptam idei, opinii, critici, orice. Vreau sa fiu parte din prezentul si viitorul clubului Real Valladolid", a spus Ronaldo.

Presedintele Suarez si-a vandut actiunile catre Ronaldo. "Doar el si Michael Jordan au contracte pe viata cu Nike. Cred ca va aduce multa valoare la Valladolid", a mai spus Suarez.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Codruţa Kovesi, acuzată că a luat mită 268.689 lei. Anunțul PÎCCJ
BRAT