Ofertă rușinoasă a Barcelonei pentru un fotbalist din Anglia, dar jucătorul nici nu vrea să audă de catalani

fc barcelona Anglia Jaden Philogene Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 17:44
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 17:46

Barcelona a devenit, de câțiva ani, o echipă care nu mai poate plăti sume impresionante pentru transferuri.

Catalanii, în această vară, au vrut mai mulți fotbaliști, iar unul dintre cei aflați pe listă este Jaden Philogene, aripă în vârstă de 22 de ani, care acum este legitimat în liga secundă din Anglia, la Hull City. Barcelona a făcut o ofertă care nu poate fi acceptată, mică în comparație cu cât pot pune pe masă anumite formații din Premer League.

Barcelona, ofertă la jumătate pentru Jaden Philogene, comparatic cu Everton!

Internaționalul englez de tineret Jaden Philogene-Bidace (22 de ani) joacă la Hull City din vara anului trecut, când a fost adus de la Aston Villa pentru 5.8 milioane de euro. A mai trecut pe la echipe precum Stoke City sau Cardiff, iar în stagiunea trecută a bifat 33 de meciuri, 12 goluri și șase pase decisive.

În această perioadă el poate face pasul în Premier League, unde tinde să ajungă, chiar dacă s-a aflat de faptul că Barcelona îl vrea. Pe lângă faptul că dorește să treacă în prima ligă din Anglia, catalanii nici nu sunt de prea mare interes în ceea ce privește oferta pentru Hull City, având în plan să plătească până la 25 de milioane de euro, iar Crystal Palace, Ipswich și Everton sunt gata să ofere aproape dublu pentru tânărul englez.

Plănuiește Barcelona o clauză astronomică pentru Jaden Philogene-Bidace, în stilul Oriol Romeu?

Vara trecută, Oriol Romeu a fost prezentat oficial la FC Barcelona. Spaniolul a fost cumpărat cu 5 milioane de euro de la Girona. Ce e șocant este că Oriol Romeu a semnat un contract valabil până în 2026 cu FC Barcelona și, atenție, i-a fost stabilită o clauză de reziliere în valoare de 400 de milioane de euro!

O clauză halucinantă, în condițiile în care Barcelona a plătit o sumă infimă, mai mult demnă de o formație de liga secundă din Spania. Însă, pentru că oamenilor de conducere ”le era frică să nu îl piardă”, i-au pus o clauză ireală. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!