O noua plecare soc de la Barcelona. Efectul Neymar: unul dintre cei mai importanti oameni din club a parasit corabia din "dezamagire"
Sambata 07 Octombrie 2017, 19:57

O noua plecare soc de la Barcelona. Efectul Neymar: unul dintre cei mai importanti oameni din club a parasit corabia din "dezamagire"

Barcelona a mai pierdut un om important.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Barcelona se confrunta cu probleme. In plin scandal politic, clubul catalan are parte de incertitudine, nestiind ce ii rezerva viitorul.

In urma cu o saptamana, Barcelona i-a pierdut pe Carles Villarrubi si Jordi Mones, vicepresedinte al clubului, respectiv directorul responsabil cu partea medicala. Acum, si directorul sportiv Raul Sanllehi a decis sa plece.

Presa catalana anunta ca Raul Sanllehi, omul cheie care s-a ocupat de transferurile Barcei in ultimii ani, a decis sa plece, acesta fiinde dezamagit de ultimele evenimente, mai ales de transferul lui Neymar la PSG.

Sanllehi a activat timp de 15 ani la Barcelona, el fiind cel care a purtat direct negocierile in 2013 pentru aducerea lui Neymar de la Santos. De altfel, acesta a avut o relatie foarte buna cu brazilianul de-a lungul sederii acestuia pe Nou Camp.Dragnea: Nu este exclus să declanșăm procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis