Neymar, peste Ronaldo si Bale? Catalanii anunta ca brazilianul este cel mai scump transfer din toate timpurile! Cat au platit de fapt cei de la Barca:

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 08:01

	Neymar, peste Ronaldo si Bale? Catalanii anunta ca brazilianul este cel mai scump transfer din toate timpurile! Cat au platit de fapt cei de la Barca:

Misterul din jurul transferului lui Neymar de la Santos la Barca continua - ziarul de casa al catalanilor a descoperit noi informatii care arata ca Neymar este cel mai scump jucator din istorie!

Starul celor de la FC Barcelona, brazilianul Neymar, este cel mai scump jucator din istorie! Catalanii de la El Mundo Deportivo au scos la iveala mai multe comisioane secrete platite din contract!

Transferul este unul extrem de ciudat, fiind anchetat de Curtea Nationala, judecatorul considerand ca situatia este una extrem de grav - contractele sunt nefiresti pentru ca nu exista vreo clauza in dreptul familiei starului brazilian.

Care ar fi fost suma reala cheltuita pentru transferul lui Neymar? 95 de milioane de euro! Impartiti astfel - 40 de milioane catre societatea N&N, detinuta de tatal jucatorului, 17 milioane catre Santos, 7,9 milioane pentru 3 jucatori talentati de la Santos, 9 milioane pe 2 partide amicale intre cele 2 echipe, 8,5 milioane comisionul tatalui, 2,6 milioane pentru un comision de 5% din transfer si 10 milioane prima de instalare. Ceea ce ar insemna ca Neymar a costat mai mult decat Ronaldo (94 milioane) sau Bale (91 de milioane).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies