Neymar a intrat in DEPRESIE la PSG: "Am stat in casa si am plans 2 zile incontinuu!" Dezvaluirea brazilianului

Neymar a intrat in DEPRESIE la PSG: "Am stat in casa si am plans 2 zile incontinuu!" Dezvaluirea brazilianului

Neymar abia asteapta sa revina pe teren.

Cel mai scump jucator din toate timpurile, brazilianul Neymar, a suferit o noua accidentare serioasa la metatarsiene la partida din Cupa Frantei, castigata cu 2-0 in fata lui Strasbourg. Neymar a dezvaluit intr-un interviu socul pe care l-a avut dupa accidentare.

"De data asta mi-a fost foarte dificil sa trec peste moment. Am stat 2 zile in casa si am plans. E mult mai complicat. Prima data cand m-am ranit mi-am spus: <<ma voi opera, se va rezolva cat de rapid posibil>>. Nu am fost trist" le-a spus Neymar brazilienilor de la Globo.

Neymar este sigur ca va reveni pe teren la timp pentru sferturile UEFA Champions League: "E din ce in ce mai bine. Am facut deja tratament, unele proceduri pentru a imbunatati situatia rapid si suntem fericiti de progres. Abia astept sa fac ceea ce iubesc sa fac si anume sa joc fotbal. Va dura totul intre 8 si 10 saptamani. Am lucrat pentru a accelera procesul" a mai spus Neymar.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT