Spania trofeu Spania

FOTO / Nebunie la Madrid! Mii de spanioli stau ore intregi la coada pentru a vedea trofeul Cupei Mondiale

Spaniolii s-au ingramadit la Real Casa de Correos pentru a se fotografia cu o replica a trofeului Cupei Mondiale

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2010, 17:52
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2010, 18:00

Mii de madrileni stau la coada ore in sir pentru a putea vedea si fotografia o copie a trofeului Cupei Mondiale, castigat de nationala Spaniei, pe 11 iulie, in fata reprezentativei Olandei, in Africa de Sud, fanii declarand ca merita sa astepte chiar si patru ore, fiind vorba despre ceva unic.

"Patru ore la coada nu inseamna nimic. Merita sa stai sa astepti pentru a vederea cel mai important trofeu castigat vreodata de nationala Spaniei", sustin fanii care asteapta ore in sir pentru a intra in cladirea Real Casa de Correos din Piata Puerta del Sol, din Madrid, acolo unde este expusa o copie a trofeului castigat de nationala Spaniei, informeaza site-ul madridiario.es.

Potrivit sursei citate, ceea ce pot vedea fanii spanioli este o copie a trofeului Cupei Mondiale, deoarece originalul nici macar nu a ajuns in Spania, el fiind transportat inapoi la Zurich, la sediul FIFA, dupa finala competitiei din Africa de Sud.

Aceasta copie a trofeului CM, primita de Federatia de Fotbal din Spania, si-a inceput periplul prin tara joi, iar in prima zi in care a fost expusa in sediul Presedintiei Comunitatii regionale Madrid aproximativ 7.000 de persoane au stat la coada pentru a se fotografia cu aceasta.

Vineri este ultima zi in care va fi expus la Madrid, urmand ca trofeul sa-si continue periplul in toata tara.
Pe de alta parte, cotidianul Marca scrie ca retelele de socializare de pe Internet s-au blocat cu imaginile spaniolilor alaturi de trofeul castigat de echipa pregatita de Vicente del Bosque.
 

Modifică setările cookies