Gennaro Gattuso la liga Valencia Spania

Mutare importantă pentru cariera lui Gennaro Gattuso. Tehnicianul italian a semnat cu o echipă importantă din La Liga

Gennaro Gattuso va reveni pe banca tehnică, după ce a semnat un contract cu un club din La Liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 20:37
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 20:53

Antrenorul de 44 de ani a ajuns la o înțelegere cu Valencia, echipă pe care urmează să o antreneze pentru următorii doi ani.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunțat că Gennaro Gattuso a fost în Singapore pentru a negocia termenii contractului cu președintele clubului, Peter Lim. Italianul a fost însoțit de agentul său, Jorge Medens.

Cele două părți s-au pus de acord pentru un contract pe durata a doi ani, urmând ca Gattuso să primească un salariu de trei milioane de euro pe an plus bonusuri de performanță.

Gennaro Gattuso a avut un sezon de pauză, echipa pe care a antrenat-o anterior fiind Napoli, în perioada decembrie 2019 - iunie 2021.

În mai 2021, președintele lui Napoli nu a așteptat comunicatul oficial al clubului și a anunțat despărțirea de antrenor imediat dupa ce meciul cu Verona s-a încheiat. Acesta a postat pe Twitter mesajul: "Draga Rino, sunt fericit că am petrecut aproape două sezoane cu tine. Îți mulțumesc pentru munca depusă și îți doresc mult succes oriunde vei merge. Îmbrățișări soției și copiilor tăi. Aurelio De Laurentiis". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!