Mourinho pariaza pe un jucator ramas pe drumuri: Realul transfera GRATIS! Suna telefoane din Anglia si din Franta pentru el:

Autor: Sport.ro
Sambata 01 Septembrie 2012, 19:07

	Mourinho pariaza pe un jucator ramas pe drumuri: Realul transfera GRATIS! Suna telefoane din Anglia si din Franta pentru el:

Real Madrid este gata sa faca un transfer de senzatie. Mourinho isi aduce in atac un fost jucator in care a avut foarte multa incredere.

Drogba a facut una dintre cele mai mari greseli are carierei in vara, cand a ales sa mearga in China, la Shanghai Shenhua. Patronii clubului nu mai au bani, iar echipa este acum in pragul falimentului.

Ivorianul este liber de contract si ar putea sa se intoarca in Anglia. La Chelsea nu mai are cum, insa City si Tottenham l-ar primi cu bratele deschide. Au insa de luptat cu Real Madrid si cu Mourinho.

Marca scrie ca cele doua parti au inceput deja sa negocieze, iar prietenia stransa care ii leaga s-ar putea concretiza intr-un transfer.

Cei de la Tottenham il vor si ei pe Drogba. Mancini nu este multumit de transferurile facute pana in prezent, iar un atacant de clasa cum este Drogba ar putea ridica valoarea echipei. Au sunat insa si telefoane din Franta. PSG a intrat pe fir iar francezii nu au nicio problema in a-i plati ivorianului un salariu ca in Anglia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT