MILIOANE DE FANI sunt in delir dupa declaratia lui Suarez! "Am fost acolo: m-a impresionat!" Cea mai tare amintire a 'canibalului'

MILIOANE DE FANI sunt in delir dupa declaratia lui Suarez! "Am fost acolo: m-a impresionat!" Cea mai tare amintire a 'canibalului'

Luis Suarez a fost prezentat pe Camp Nou marti, desi debutul sau a avut loc luni.

FIFA i-a interzis lui Suarez sa mai joace timp de patru luni din cauza incidentului de la CM 2014. Dupa apelul facut de catalani, uruguayanului i s-au revocat alte detalii legate de suspendare, restrictia ramanand doar pentru meciurile oficiale.

La Trofeul Gamper, Suarez si-a facut debutul la Barcelona. 6-0 s-a terminat partida cu Leon, amicala, in care Luis a intrat pe final, in ultimul sfert de ora.

Suarez a fost prezentat astazi, cand pe Camp Nou au fost multe camere TV, care au redat in direct momentul in care varful catalanilor a dat primele declaratii ca jucator al clubului.

"Visam sa joc la Barcelona inca de mic! Cel mai tare moment de care imi aduc aminte este acel 5-0 cu Real Madrid, de pe Camp Nou", sunt cuvintele cu care milioane de fani ai Barcei au fost, cu siguranta, impresionati.

Suarez a atins cel mai tare subiect al ultimilor ani pentru Barcelona: meciul in care a umilit rivala din Madrid. 5-0 s-a terminat derby-ul din noiembrie 2010, care s-a jucat pe Camp Nou, in La Liga.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies