"Messi, ultima BOMBA din drumul spre auto-distrugere al Barcei!" De ce poate pleca Messi de la Barcelona dupa Mondial

"Messi, ultima BOMBA din drumul spre auto-distrugere al Barcei!" De ce poate pleca Messi de la Barcelona dupa Mondial

► In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

"Ce se intampla cu Messi" a fost intrebarea care s-a pus in mod repetat in ultimele saptamani la Barcelona. Castigatorul Balonului de Aur intre 2009 si 2012 n-a marcat in utlimele 3 partide ale Barcei iar catalanii au pierdut fiecare dintre aceste meciuri.

Presa din Spania incearca sa afle motivele pentru care Messi nu mai reuseste nimic de cateva meciuri, mai ales la partida cu Atletico din Liga atunci cand a alergat cu doar 1,5km mai mult ca portarul Pinto! Catalanii pun totul pe seama Mondialului care se apropie iar Messi este mai hotarat ca niciodata sa faca un turneu final mare.

Teama jurnalistilor de la Sport de Catalunya e ca toata tevatura din jurul lui Messi sa nu-l faca pe argentinian sa plece de la Barca: "Exista o lista foarte lunga de jucatori mari care au plecat pe usa din dos: Maradona, Ronaldo, Schuster, Stoichkov, Simonsen, Krankl, Ronaldinho, Ibrahimovic, Deco, Laudrup... Nu e o coincidenta. Pentru un club care se lauda cu propriile valori nu isi permit sa vada un jucator devenit o entitate sa plece in cel mai rau mod posibil. E cel mai bun jucator din istoria Barcei? Putin se indoiesc de asta. Un sezon mai slab insa si totul e pus la indoiala. Cel care cara steagul a devenit acum problema. Daca nu merge echipa e din cauza lui. Restul sunt detalii. In regula, sa continue auto-distrugerea clubului. De parca nu exista suficiente probleme din exterior" spune jurnalistul catalan, Josep Capdevila.

Iar despre plecarea lui Messi se vorbeste din ce in ce mai mult. Argentinianul nu a semnat un nou contract dorind un salariu mult peste ce-i ofera Barca iar cei de la PSG si Man City stau la panda.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies