Spania

Messi NEAGA tot in scandalul cu 'banii pentru prieteni'! Familia sa a REACTIONAT in presa din Spania!

Leo Messi este in mijlocul unui nou scandal, iar astazi toate acuzatiile au fost negate familia sa, anunta presa din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 15:11
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 15:12

Anchetatorii au vrut sa afle daca in vara lui 2012 si in cea a lui 2013 au fost deturnate fonduri de apropiati sau membri ai familiei lui Messi, bani rezultati in urma unor meciuri amicale in care aparea Leo.

SCANDALUL

Mai intai, 'El Pais' a anuntat ca Garda Civila investigheaza ce s-a intamplat si suspecteaza ca s-au platit 'bani negri' la niste partide amicale, de caritate, in care a jucat Leo Messi.

Meciurile 'suspecte' sunt cateva din vara lui 2013 si din cea a lui 2012; dupa acele partide au avut loc cinci viramente de bani in Curazao, un paradis fiscal din Antilele Olandeze.

Acolo apare numele lui "G. Marin-Messi", ca om care a facut plata. Intamplator sau nu, cel care a organizat partidele este impresar si se numeste Guillermo Marin, dar aceleasi surse au spus ca nu este una si aceeasi persoana, ca nu are vreo legatura cu cazul.

Astazi, surse apropiate familiei starului de la Barcelona au declarat pentru Sport.es:

"Leo si tatal sau nu sunt inculpati, au fost doar citati sa dea declaratii", spun sursele de incredere pentru cotidianul spaniol. Adevarul este departe de a fi aflat, iar ancheta va continua.

Modifică setările cookies