Messi forteaza in lupta pentru al 5-lea Balon de Aur! Luis Enrique l-a transformat din golgheter in cel mai bun pasator din lume!

Messi forteaza in lupta pentru al 5-lea Balon de Aur! Luis Enrique l-a transformat din golgheter in cel mai bun pasator din lume!

INFOGRAFIC MARCA | Daca Ronaldo a inceput acest sezon cu cifre record in ceea ce priveste numarul de goluri marcate, Leo Messi are cifre mult mai bune ca in precedentele 2 stagiuni

Leo Messi spera sa recucereasca Balonul de Aur in ianuarie - ar fi al 5-lea trofeu din cariera argentinianului. Iar startul de sezon la Barcelona ii da motive sa spere

Pasator, nu golgheter

Cifrele lui Messi din acest sezon arata o crestere de forma fata de ultimii 2 ani, fiind peste la toate capitolele - media golurilor pe meci, a paselor, a actiunilor. Singurul capitol la care sta ceva mai slab este cel al recuperarilor.

In ceea ce priveste actiunile ofensive si golurile, Messi se apropie de cei mai buni ani din cariera de pana acum - 2010/2011 si 2011/2012. La capitolul goluri, Messi sta mai prost decat in oricare din ultimii 5 ani, nefiind golgheterul echipei - Neymar are o reusita in plus fata de Messi!

Starul Barcei recupereaza insa cand vine vorba de pasele de gol! Are o medie de 0.85 pase de gol pe meci in primele 7 etape! Daca in tot sezonul trecut a avut 11 pase decisive, Messi are acum deja 6! Iar numarul poate creste in momentul in care va putea juca alaturi de Gheata de Aur a sezonului trecut, Luis Suarez.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies