Cu cat inainteaza "dosarul Neymar" cu atat pare mai ridicol transferul! Pentru ce "fita" a platit Barcelona 300.000 de euro

Cu cat inainteaza "dosarul Neymar" cu atat pare mai ridicol transferul! Pentru ce "fita" a platit Barcelona 300.000 de euro

Noi informatii apar in dosarul lui Neymar, in care fiscul spaniol analizeaza transferul facut de Barcelona.

Dupa ce au anuntat transferul lui Neymar pentru 90 de milioane de euro, sefii Barcelonei au avut probleme financiare. Fiscul spaniol a analizat transferul si a gasit mai multe plati de sute de mii de euro sau chiar milioane, care nu au fost trecute "la dosar".

Catalanii au fost amendati iar procesul este in plina desfasurare. La ultima infatisare, judecatorul a cerut explicatii Barcelonei pentru o nota de plata de 300.000 de euro.

Sefii clubului au explicat nota ca fiind suma biletelor de avion de la aducerea lui Neymar in Spania. "Suma este contravaloarea biletelor de avion ale prietenilor lui Neymar. A trebuit sa ii aducem si pe ei la prezentarea jucatorului la Barcelona", au spus oficialii catalani, care spun ca au inchiriat un avion privat pentru a-i aduce pe acestia tocmai din Sao Paolo.

De asemenea, judecatorul incearca sa afle de ce Santos a refuzat 150 de milioane de euro de la Real Madrid, pentru a merge la Barcelona pe mult mai putini bani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies