Spania

"Messi este reflexia lui Dumnezeu, dar nici Ronaldo nu e diavol". Maicuta care nu rateaza niciun meci al Barcelonei a vorbit despre rivalitatea dintre cei mai buni fotbalisti :)

Sora Lucia Caram, o calugarita devenita cunoscuta in toata presa spaniola dupa ce si-a manifestat dragostea pentru FC Barcelona, a oferit o noua declaratie neasteptata. Lucia Caram a vorbit despre rivalitatea dintre Leo Messi, jucatorul ei preferat, si Cristiano Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Februarie 2015, 17:21
Data actualizarii: Duminica 01 Februarie 2015, 17:37

Cunoscuta in lumea fotbalului dupa ce si-a recunoscut simpatia pentru FC Barcelona, Sora Lucia Caram nu rateaza niciun meci al favoritilor sai. Calugarita a oferit in acest weekend un interviu mai putin obisnuit, vorbind in presa spaniola despre rivalitatea Messi - Ronaldo, dar si despre modul "dumnezeiesc" in care argentinianul joaca fotbal.

Aceasta a declarat ca Leo Messi este "reflexia perfecta a lui Dumnezeu", fotbalistul avand un talent divin. Lucia Caram a vorbit, insa, si despre Cristiano Ronaldo, despre care a spus ca nu este un om rau, in ciuda "atitutinii sale neprietenoase si a ingamfarii sale".

In ciuda faptului ca a pierdut ultimele doua Baloane de Aur in fata rivalului portughez, Lucia Caram a spus depsre Lionel Messi ca este cel mai bun fotbalist al lumii.

"Pentru mine, adevarata dumnezeire se manifesta prin frumuseste si bunatate, iar cand il vad pe Messi jucand, vad o reflexie a lui Dumnezeu", a spus controversata maicuta, care s-a mutat si ea din Argentina in Spania.

"Nu spun ca Messi este Dumnezeu, dar spun ca el este o reflexie a perfectiunii divine", a mai spus aceasta despre Messi.

Lucia Caram l-a sfatuit pe Ronaldo sa fie mai umil si mai modest, asa cum este si Messi.

"Cristiano este un fotbalist formidabil, dar are un stil ingamfat si o atitudine neprietenoasa. Nu este dusmanul meu, cred ca joaca foarte bine fotbal, dar nu simt ca este in armonie cu el insusi", au fost cuvintele Luciei Caram, in cotidianul Sport Catalunya.

Modifică setările cookies