Spania

Messi a PLATIT 25 de milioane de euro ca sa SCAPE de rusine! Moment jenant pentru un star din fotbal:

Leo Messi a platit o noua suma catre Fisc, in avans, pentru ca vor fi investigate, din nou, restantele pe care le mai are de platit sub forma de taxe.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Iunie 2014, 10:04
Data actualizarii: Luni 23 Iunie 2014, 10:19

Messi a fost in centrul unui scandal ajuns in presa dupa ce oamenii Fiscului din Spania au demarat o ancheta pentru a vedea cati bani datoreaza Messi.

PLATA

Reprezentantii lui Leo au negat, in prima faza, ca jucatorul nu si-ar fi platit sumele datorate catre Fisc. Apoi, actele oficiale au aratat ca argentinianul are de platit sume imense.

Mai intai a dat 10 milioane de euro pentru anii 2010, 2011 si 2012, restante cauzate de neplata taxelor pentru banii pe care i-a obtinut Messi din drepturile de imagine.

Acum, avocatii l-au sfatuit sa mai faca o plata in avans. Potrivit 'La Vanguardia', un ziar catalan, Messi a trimis in conturile Fiscului suma de 25 de milioane de euro, pentru ca ancheta merge mai departe: oamenii de la Finante vor sa afle ce sume mai are de platit starul Barcei pentru anii 2007, 2008 si 2009.

Momentul este unul jenant pentru un jucator-vedeta, insa Messi a dat banii tocmai ca sa evite amploarea pe care o poate capata scandalul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies