Marcelo își ia adio de la Real Madrid după 15 ani! Unde pleacă legendarul fundaș brazilian

marcelo Real Madrid Spania Marcelo își ia adio de la Real Madrid după 15 ani! Unde pleacă legendarul fundaș brazilian
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 15:40
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 15:40

Florentino Perez a fost anunțat de către fotbalistul brazilian că va pleca la finalul sezonului actual.

 

Cariera fotbaliștilor nu este pe vecie și nici răbdarea cluburilor nu este veșnică. La fel a pățit-o și Marcelo care la finalul sezonului își va lua adio de la Real Madrid, după ce și-a pierdut statutul de titular incontestabil.

  • Marcelo își ia adio de la Real Madrid după 15 ani! Unde pleacă legendarul fundaș brazilian

Marcelo și-a pierdut locul la Real Madrid

Președintele lui Real Madrid vrea să revoluționeze echipa, iar pentru a aduce alte superstaruri, va trebui mai întâi să renunțe la vechile glorii. Săptămânile trec și jucătorii mai veterani își regândesc viitorul. Unii dintre ei au înțeles de mult că timpul lor pe Santiago Bernabéu a apus, dar altora le este puțin mai dificil.

Au trecut câțiva ani de când Marcelo nu mai are aceleași prestații. Nici în ultima perioadă a lui Zidane nu a fost un jucător important, deoarece fotbaliști precum Ferland Mendy l-au întrecut pe postul de fundaș lateral, dar nici acum cu Carlo Ancelotti nu mai prinde minute. Antrenorul italian tocmai l-a informat că nu mai contează pe el.

Prezent din 2006 în capitala Spaniei, Marcelo a înteles că va trebui să-și schimbe destinația pentru a-și încheia ultima parte a carierei de fotbalist într-un mod onorabil.

Fluminese și-l dorește pe Marcelo

Viitorul lui Marcelo, de altfel, devine din ce în ce mai clar. Din Brazilia se vorbește cu insistență despre următorul său pas, iar ziarul Lance l-a plasat deja pe orbita lui Fluminense. Așa că dacă lucrurile nu se complică, Marcelo se va întoarce la clubul unde și-a început cariera. Marcelo i-a comunicat deja această intenție lui Florentino Pérez.

Dovadă în acest sens se explică prin tonusul său fizic scăzut din ultima vreme și lipsa de regularitate și demonstrație de competitivitate. Jucători precum Ferland Mendy, David Alaba, Nacho Fernández și Miguel Gutiérrez l-au depășit pe brazilian în toate capitolele acestea.

Marcelo începe să-și pregătească bagajele pentru a reveni la Fluminense. Fundașul stânga brazilian își încheie contractul la finalul acestui sezon și Florentino Pérez nu îl va reînnoi. Prin urmare, vor fi ultimele luni ale lui Marcelo îmbrăcat în tricoul lui Real.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!