Marca sarbatoreste ziua lui SimeONE! Antrenorul care le-a distrus pe Barca si Real a fost la un pas de un succes ISTORIC marti

Marca sarbatoreste ziua lui SimeONE! Antrenorul care le-a distrus pe Barca si Real a fost la un pas de un succes ISTORIC marti

Ca jucator a fost urias! Ca antrenor, deja este unul dintre cei mai buni din ultimii ani in fotbal la doar 44 de ani!

Pe 23 decembrie 2011, Diego Simeone era prezentat oficial ca noul antrenor al lui Atletico Madrid, luandu-i locul lui Gregorio Manzano. Putini s-ar fi asteptat ca fostul mare fotbalist argentinian sa aiba asemenea performante.

1000 de zile la Atletico

Astazi, pe 18 septembrie, se implinesc 1000 de zile de cand Diego Simeone este antrenorul celor de la Atletico Madrid! Fostul mare jucator de la Sevilla, Atletico Madrid, Inter si Lazio a reusit in mai putin de 3 ani sa devina un idol pentru fanii de pe Vincente Calderon, castigand in fiecare an cate un trofeu cu Atletico!

Totul a inceput la Bucuresti cand Atletico a castigat Europa League cu 3-0 in fata celor de la Bilbao. A urmat Supercupa Europei si o Copa del Rey, plus un loc 3 in campionat care a insemnat revenirea lui Atletico Madrid in Champions League. A urmat sezonul magnific 2013/2014 - Atletico a reusit sa stopeze granzii Real Madrid si FC Barcelona, reusind sa castige titlul de campioana chiar pe Nou Camp! Atletico a fost la cateva minute de castigarea Ligii Campionilor insa reusita lui Sergio Ramos si prelungirile care au urmat i-au interzis acest vis lui Simeone.

Acum, Diego Simeone e gata de un nou sezon mare in ciuda pierderii lui Diego Costa - Atletico a invins-o in ultima etapa pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu insa s-a impiedicat apoi in Champions League, pierzand cu 2-3 pe terenul lui Olympiakos.

Un succes in Grecia ar fi insemnat enorm pentru Diego Simeone - in cele 1000 de zile la Atletico, el a obtinut 99 de victorii in 155 de meciuri, avand un procentaj de 63.87%!

Care e cel mai bun antrenor din lume in acest moment? (3563 voturi)
 
Diego Simeone
34.80%
1240 voturi
 
Pep Guardiola
12.07%
430 voturi
 
Manuel Pellegrini
20 voturi
 
Jose Mourinho
14.73%
525 voturi
 
Carlo Ancelotti
11.09%
395 voturi
 
Louis van Gaal
129 voturi
 
Jurgen Klopp
19.93%
710 voturi
 
Altul, scriu in comentariu
114 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies