Mihaita Nesu Diego Simeone Spania

"Lumea zice că e urât". Mihăiță Neșu are un favorit din fotbalul spaniol

Mihăiță Neșu a vorbit, recent, printre altele, și despre unul dintre cei mai valoroși antrenori din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:06
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:17

Mihăiță Neșu era genul fotbalistului care se sacrifica pe teren. Greu de depășit în defensivă și cu o contribuție mare în atac, orădeanul care s-a consacrat la Steaua a lucrat cu mai mulți antrenori români valoroși. Urmărește și acum meciurile importante din campionatele de top, iar Primera Division declanșează o atracție magnetică asupra lui. 

Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico Madrid, e unul dintre preferații săi. Contestat de multe personalități ale fotbalului - Marco van Basten a spus că ar trebui să se scoată regula ofsaidului din cauza lui Cholo -, argentinianul e apreciat de Mihăiță Neșu.

"La Atletico îmi place mult Simeone, chiar dacă are stilul ăsta de care zice lumea că e urât. Dar de atâția ani, să te bați cu Real și Barcelona să ajungi în finale de Liga Campionilor, să câștigi Europa League, înseamnă ceva”, a declarat Mihăiță Neșu, potrivit digisport.ro. 

Atletico Madrid - Manchester City, manșa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor, are loc azi, de la 22:00, pe Wanda Metropolitano. În urmă cu o săptămână, în tur, trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu 1-0, Cholo mizând pe un sistem 5-5, fără atacant.

Modifică setările cookies