LACRIMILE unui sfarsit fabulos de cariera la Barca. Xavi a plans in timpul discursului de adio: "Nici in cele mai frumoase visuri ale mele nu imi imaginam ca voi trai ce am trait aici"

LACRIMILE unui sfarsit fabulos de cariera la Barca. Xavi a plans in timpul discursului de adio: "Nici in cele mai frumoase visuri ale mele nu imi imaginam ca voi trai ce am trait aici"

Intr-o ceremonie speciala organizata la Barcelona, Xavi si-a luat adio de la oamenii din club, prietenii sai de pe Camp Nou si suporterii care l-au iubit atatia ani.

Xavi nu si-a putut stapani emotiile in fata celor prezenti la ceremonie, iar Iniesta i-a oferit un cadou special, tricoul cu care Xavi a jucat pe Camp Nou intr-o rama.

"Va multumesc ca ati venit aici. In primul rand vreau sa le multumesc tuturor membrilor si fanilor Barceonei si celor care mi-au trimis gandurile lor. Va sunt recunoscator tuturor celor care mi-ati cerut sa raman, care mi-ati scandat numele pe Camp Nou si celor care mi-au aratat prietenia lor. Ii multumesc clubului. Am venit aici acum 25 de ani, cand avem 11 ani, eram un copil care visa sa fie un fotbalist. Nici in cele mai frumoase vise ale mele nu imi imaginam ca voi trai ce am trait la Barcelona. M-ati facut extrem de fericit."

"Trebuie sa le mai multumesc tuturor antrenorilor cu care am lucrat. Inca de la inceput, cu Asensi si Manolo Lobo, pana la Barca B, cu Josep Maria Gonzalvo. Am avut noroc sa pic cu Joan Vila. Vila, sunt ceea ce sunt datorita tie. Iti multumesc. Nu voi putea niciodata sa te rasplatesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Tu ai fost persoana cheie in antrenamentul meu. Tu m-ai invatat tot ce stiu si ai schimbat in mine felul in care inteleg acest joc."

"Aici am fost antrenat ca fotbalist, dar si ca om. Titlurile nu inseamna nimic in comparatie cu momentele fericite si prieteni."

"Toti presedintii pe care i-am prins au fost buni cu mine. Vreau sa le multumesc pentru increderea lor lui Van Gaal si Rijkaard, care mi-au spus ca voi ajunge un punct de reper. Guardiola a fost decisiv pentru mine, atat ca jucator, cat si ca antrenor. Le multumesc lui Luis Enrique si Zubizarreta, care m-au convins ca asta nu va fi ultimul meu an"

"Am petrecut jumatate din viata mea pe Camp Nou si am avut oportunitatea sa traiesc alaturi de mari sportivi si mari oameni. Mi-ar trebui ore sa va multumesc tuturor"

"Imi iau la revedere si de la Luis Aragones. Mister, oriunde te-ai afla, stii ca niciodata nu voi putea sa-si multumesc destul pentru tot ce ai facut pentru mine. Tu ai schimbat totul", a spus Xavi intr-un discurs extrem de emotionant
VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies