La picioarele lui Cristiano Ronaldo: "Este fantastic, este UNIC!" De ce nu se mai pot compara Messi si CR7

Cristiano Ronaldo Lionel Messi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 08:37
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 08:34

A jucat 3 ani la Real Madrid si a fost golgheterul Argentinei dupa Maradona in 1986 cand sud-americanii au castigat titlul mondial.

Fostul director general al celor de la Real Madrid, Jorge Valdano, l-a laudat pe Cristiano Ronaldo dupa ce acesta a devenit primul jucator din ultimii 60 de ani in La Liga ce a reusit sa inscrie 10 goluri in primele 6 partide. Plecat de la Real din 2011, Valdano era la echipa cand Ronaldo a fost transferat pentru o suma record de la Manchester United.

"Cristiano este un jucator fantastic. Natura sa perfectionista si ambitialui sunt contagioase si sunt transmise catre ceilalti din echipa si asta este la fel de valoros precum golurile pe care le marcheaza.

Cred ca este un jucator unic care poate provoca opozitiei probleme din orice pozitie cand e in ofensiva. Cea mai scurta distanta dintre doua puncte este egala cu distanta dintre Cristiano Ronaldo si poarta adversa" a spus Valdano pentru Marca.

Acesta crede ca vesnica comparatie dintre Cristiano Ronaldo si Leo Messi nu mai poate fi facuta din acest sezon, cei doi jucand diferit acum: "Ronaldo a facut 20 de pasi in fata pentru a fi mai aproape de poarta, in timp ce Messi a facut 20 de pasi in spate ca sa fie dirijor"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!