Liverpool a PREGATIT 40 de milioane de euro pentru un varf cu peste 120 de goluri la Real Madrid!

Transfer Market
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2014, 10:20
Data actualizarii: Luni 29 Septembrie 2014, 10:13

Liverpool il vrea pe Gonzalo Higuain, de la Napoli, pentru care vrea sa plateasca 40 de milioane de euro.

Cei de la Fichajes anunta din nou interesul cormoranilor pentru varful care a mai trecut si pe la Real Madrid. In vara au fost zvonuri ca englezii il vor transfera pe atacantul din Argentina, insa negocierile nu au ajuns la vreun rezultat.

MUTAREA

Higuain valoreaza acum 40 de milioane de euro, suma pe care Napoli o poate accepta in iarna, cand Liverpool vrea sa-l transfere pe jucator.

Si cei de la BBC preiau informatia si noteaza ca mutarea are cele mai mari sanse de fi realizata, mai ales din cauza faptului ca englezii au mare nevoie de intariri in ofensiva.

Intre timp, Napoli a inceput rau sezonul in Italia, unde are doua infrangeri in primele patru meciuri din campionat.

O alta varianta, care insa ar costa-o mai mult pe Liverpool, ar fi un alt atacant cu nume: Karim Benzema, jucator la care cormoranii se gandesc in cazul in care Higuain nu va ajunge pe Anfield.

Gonzalo Higuain are 26 de ani si a venit la Napoli in 2013. Anterior, el s-a consacrat la Real Madrid, acolo unde a marcat 122 de goluri in 262 de meciuri; el a jucat sapte sezoane in capitala Spaniei. Pe transfermakt, el este cotat la 40 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!