James Rodriguez deja face bani pentru Real Madrid! Cat a castigat clubul in primele 60 de minute dupa ce l-a transferat:

James Rodriguez deja face bani pentru Real Madrid! Cat a castigat clubul in primele 60 de minute dupa ce l-a transferat:

James Rodriguez a costat 80 de milioane de euro si Real asteapta ca transferul sau sa genereze incasari.

Starul Columbiei, care a iesit Gheata de Aur la CM 2014, a inceput sa aduca bani la Madrid.

BANI FRUMOSI

Prezentat ieri pe Bernabeu, mutarea sa in Spania a produs 'Jamesmania' in randul fanilor galacticilor.

In prima ore de cand s-au pus la vanzare tricourile cu numele sau s-au vandut 900 de bucati. Cum fiecare costa 101 euro, rezulta ca Real Madrid a facut aproape 91.000 de euro in doar 60 de minute.

Imediat dupa ce a semnat cu Realul, si James Rodriguez a avut parte de o 'transformare' a cotei, o adevarata 'explozie': a ajuns la 60 de milioane de euro, potrivit transfermarkt!

Cota sa era de 35 de milioane de euro si nu mai fusese actualizata din luna ianuarie; performanta de la Mondial, cat si transferul la Real i-au adus columbianului un plus de 25 de milioane de euro!

James (23 de ani) a devenit al treilea cel mai valoros jucator de la Real Madrid, dupa Ronaldo si Bale. El a fost transferat in vara trecuta de AS Monaco pentru 45 mil. de euro, iar acum francezii l-au vandut cu un profit de 35 mil.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Turiştii români cazaţi într-un hotel din Bodrum, evacuaţi după ce vegetaţia a luat foc
BRAT
Modifică setările cookies