Înlocuitorul lui Joao Felix la Atletico Madrid vine tocmai de la Chelsea! Varianta lui Diego Simeone 

Pierre-Emerick Aubameyang Atletico Madrid Chelsea Diego Simeone Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 15:24
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 15:25

Atletico Madrid caută atacant, după ce l-a cedat pe Joao Felix la Chelsea până la finalul sezonului.

Atletico Madrid l-a cedat pe Joao Felix (23 ani) la Chelsea până la finalul sezonului. Adus sub formă de împrumut pentru 11 milioane de euro, salariul atacantului va fi achitat în întregime de gruparea de pe Stamford Bridge. Totodată, tot mai multe susrse susțin că londonezii au stabilit și o clauză de cumpărare definitivă, între 70 și 75 de milioane de euro, pe care o pot activa din vara lui 2023.  

Pierre-Emerick Aubameyang poate bifa un nou club la 33 de ani 

Înlocuitorul lui Joao Felix la Atletico Madrid poate veni tocmai de la Chelsea. Potrivit AS, Diego Simeone (52 ani) poate profita de situația lui Pierre-Emerick Aubameyang (33 ani). Sosit în vară la Chelsea, gabonezul a ajuns să prindă tot mai puține minute sub comanda lui Graham Potter (47 ani), așa că dorește să plece de pe Stamford Bridge.

Conform aceleiași surse, Pierre-Emerick Aubameyang mai are și varianta Barcelona. Numai că șansele de a prinde un loc în echipa pregătită de Xavi Hernandez (42 ani) sunt și mai mici, având în vedere că poziția de „nouar” este adjudecată de Robert Lewandowski (34 ani). 

În cele 15 meciuri pe care le-a disputat pentru Chelsea, atacantul gabonz a marcat 3 goluri, două în UEFA Champions League și unul în Premier League, și a oferit o pasă decisivă. De-a lungul carierei, Pierre-Emerick Aubameyang a evoluat pentru Dijon, Lille, AS Mocano, Saint-Etienne, Borussia Dortmund, Arsenal și Barcelona. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!