Dani Alves Barcelona Villarreal Spania

Impresionant! Reactia lui Dani Alves cand a aflat ca suporterul care a aruncat banana in teren a fost CONCEDIAT!

Suporterul care a aruncat cu o banana in directia lui Dani Alves, la finalul lunii trecute, a fost concediat de la locul de munca

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Mai 2014, 10:06
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 10:25

Dani Alves i-a luat aparare suporterului care a aruncat cu o banana in teren la meciul dintre Villarreal si Barcelona, dupa ce a aflat ca acesta si-a pierdut locul de munca din cauza incidentului din urma cu doua saptamani.

"Singura mea preocupare este faptul ca acest tanar si-a pierdut locul de munca. Nu voiam acest lucru. Nu vreau sa fac rau nimanui. A fost o gluma si oamenii au facut o revolutie. Vreau ca el sa isi recapete slujba", a spus Dani Alves la postul de radio Rac1, citat de Mediafax.

Tanarul fan suspectat ca a aruncat banana in directia lui Alves a fost arestat dupa meciul din data de 27 aprilie si risca o condamnare de pana la trei ani de inchisoare pentru incitare la discriminare.

Conform presei spaniole, suporterul, care lucra pentru o echipa de esalon inferior din cadrul clubului Villarreal, a fost concediat imediat, dupa ce a primit interdictie de acces in stadion.

Oficialii de la Villarreal au refuzat sa faca orice comentariu, mentionand ca vor sa protejeze identitatea fanului.

La finalul lunii trecute, Dani Alves a fost protagonistul unui incident la meciul cu Villarreal. Alves a mancat o banana aruncata in teren, in directia lui, in momentul in care se pregatea sa execute un corner. Dupa ce a mancat banana, el a executat lovitura de la colt.

Ca urmare a incidentului, Villarreal a decis ca fanul care a aruncat banana sa primeasca interdictie pe viata de acces in stadion si clubul a fost amendat cu 12.000 de euro.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies