Gareth Bale AC Milan johnathan barnett Real Madrid transfer gareth bale Spania

Impresarul lui Gareth Bale anunță plecarea galezului de la Real Madrid! Unde ar putea ajunge

Gareth Bale (32 de ani) va pleca de la Real Madrid în această vară, când va rămâne liber de contract, după nouă ani în care a fost legitimat la formația de pe Santiago Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 17:20
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 17:21

Anunțul a fost făcut chiar de impresarul starului galez, Jonathan Barnett. Agentul s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de statutul actual al jucătorului său, iar în momentul în care a fost întrebat dacă există posibilitatea ca Bale să rămână și în sezonul următor la Real Madrid, a răspuns ferm: "Imposibil!".

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid! AC Milan, posibila destinație

Impresarul crede că Real Madrid va regreta decizia de a nu-l folosi pe Gareth Bale, jucător care a prins doar cinci meciuri în acest sezon, în ciuda faptului că la echipa națională are evoluții excelente și a reușit să califice Țara Galilor în finala barajului pentru CM 2022.

"E mereu lăsat pe bancă, deci cel care trebuie întrebat este domnul Ancelotti. Nu îl critic, dar a luat o decizie și de aceea nu joacă Bale. E decizia lui, nu a jucătorului. 

Presa a fost foarte nerecunoscătoare cu el, nu au altceva mai bun de făcut. N-au vorbit niciodată cu el, nici măcar nu îl cunosc. Acum două săptămâni am vrut să-i dau în judecată, dar Bale m-a oprit, a spus că nu vrea.

Dacă fanii i-ar fi arătat afecțiune, totul ar fi fost diferit. Peste câțiva ani vor privi înapoi și își vor aminti ce jucător mare a fost la Real Madrid și ce a făcut pentru acest club. Îl vor regreta. Sper ca în sezonul acesta să își ia rămas bun de la el așa cum merită", a spus Barnett, pentru Deportes Cuatro, citat de As.

Gareth Bale a fost transferat de Real Madrid în 2013, de la Tottenham, pentru o sumă record la acel moment, 101 milioane de euro. Galezul a strâns 256 de meciuri, 106 goluri, 67 de pase decisive și 17 trofee, inclusiv patru Ligi ale Campionilor și două titluri în La Liga.

Cotat în mai 2018 la 90 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Gareth Bale a ajuns acum să valoreze doar 3 milioane de euro. 

Recent, presa din Italia a scris că AC Milan ar fi interesată de transferul lui Gareth Bale în vară, când va deveni liber de contract, iar Paolo Maldini, directorul tehnic al clubului, ar fi inițiat deja discuțiile cu agentul galezului.

Modifică setările cookies