Gareth Bale a fost luat "in primire" de Cristiano Ronaldo! Lista incredibila a transferurilor facute de Real in ultima zi de mercato in ultimii 11 ani:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 10:05
Gareth Bale a fost luat "in primire" de Cristiano Ronaldo! Lista incredibila a transferurilor facute de Real in ultima zi de mercato in ultimii 11 ani:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Bale s-a alaturat lotului lui Real Madrid dupa ce a jucat in preliminariile pentru Cupa Mondiala.

Galezul a fost primit cum se cuvine de liderul vestiarului, Cristiano Ronaldo, acesta urandu-i bun venit la echipa madrilena.

Bale se inscrie pe o lista de jucatori celebri adusi de Real chiar cu o zi inainte de terminarea perioadei de transferuri.

Ronaldo - brazilianul a fost adus in 2002, pe 31 august, insa a debutat abia pe 6 octombrie, insa nu oricum. "Fenomenul" a marcat 2 goluri chiar la primul meci pentru Real.

Sergio Ramos - unul dintrei cei mai importanti fundasi din istoria recenta a lui Real, Ramos a venit si el in ultimele ore ale perioade de transferuri, in 2005, cand Real a platit clauza de 27 de milioane de euro pentru el. Sergio Ramos a debutat imediat si a fost unul dintre fundasii de baza ai defensivei in ultimii 8 ani.

Modric - colegul lui Bale la Tottenham a venit la Real anul trecut, debutand in returul Supercupei castigate de Real in fata Barcelonei.

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT