Galca pregateste o revolutie in lotul lui Espanyol, insa are o mare problema. Cei 5 jucatori la care vrea sa renunte si stelistii pe care i-ar dori

Galca pregateste o revolutie in lotul lui Espanyol, insa are o mare problema. Cei 5 jucatori la care vrea sa renunte si stelistii pe care i-ar dori

Costel Galca le transmite sefilor lui Espanyol ceea ce ii spunea si lui Becali in perioada Steaua: antrenorul cere intariri pentru a-si indeplini obiectivul. Pentru roman, vestile nu sunt insa dintre cele mai bune, Espanyol dispunand de un buget limitat.

"Nu am cu cine juca, am nevoie de intariri", spunea Costel Galca inca dinaintea meciurilor cu Barcelona si Eibar. Antrenorul roman, care a preluat-o pe Espanyol in urma cu o luna, are la dispozitie un lot destul de limitat numeric si calitativ, dar spera sa-si poata indeplini obiectivul asumat.

Pentru Costel Galca, vestile nu sunt cele mai bune atunci cand vine vorba de veniri, insa tehnicianul continua sa spere. Espanyol dispune de un buget de transferuri destul de limitat, iar cheltuielile s-au marit dupa ce fostul antrenor, Sergio Gonzalez, a trebuit despagubit pentru concediere.

In aceste conditii, scrie cotidianul spaniol MARCA, Espanyol se vede nevoita sa caute jucatori liberi ori foarte ieftini si sa limiteze numarul venirilor, lucru care ii complica viata lui Galca.

Pentru a-si putea indeplini obiectivul trasat, scrie MARCA, Galca i-ar fi prioritizat lui Oscar Perarnau, directorul sportiv al lui Espanyol, pozitile pe care are nevoie de intariri: un fundas central si un mijlocas de banda ar fi cele mai importante posturi de acoperit.

Renunta la cinci jucatori

Daca la capitolul veniri situatia e una incerta, la cel al plecarilor Galca s-ar fi decis. Jurnalistii spanioli scriu ca Galca ar fi transmis ca nu se bazeaza pe Montanes, Ciani, Fuentes, Abraham si Francesco Bardi, jucatori declarati dispensabili.

Ar vrea doi stelisti, dar n-are bani

Costel Galca si-a manifestat dorinta de a-i avea din nou sub comanda sa pe Fernando Varela si Nicusor Stanciu, doi dintre fotbalistii Stelei, dar sansele ca dorintele sale sa se indeplineasca sunt minime. Espanyol nu poate cheltui prea mult, iar Gigi Becali a anuntat ca nu renunta la jucatorii sai decat in cazul unor oferte "de nerefuzat". In plus, Becali a transmis: "Nu vand pe nimeni in iarna, ca vreau sa iau campionatul".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies