Galca l-a impresionat pe Luis Enrique! Ce a declarat antrenorul Barcelonei inaintea primului meci de 5 stele pentru Galca

Galca l-a impresionat pe Luis Enrique! Ce a declarat antrenorul Barcelonei inaintea primului meci de 5 stele pentru Galca

Costel Galca a semnat cu Espanyol pana la finalul sezonului. Testul suprem poate fi dat in urmatoarele 11 zile. Espanyol joaca de 3 ori cu Barcelona, o data in campionat si de doua ori un Cupa Spaniei!

Luis Enrique, antrenorul supercampioanei din Primera, spune ca impactul venirii lui Galca s-a simtit imediat. Enrique e incantat de stilul pe care romanul vrea sa-l imprime la Espanyol.

"Galca face lucruri mari la Espanyol. S-a vazut in ultimele trei meciuri o schimbare majora in jocul echipei lui. Il cunosc bine, a facut lucruri incredibile la Steaua si a castigat multe trofee. Imi place stilul lui si gustul pentru fotbalul de caltiate. Se poate vedea deja ca se simte stiluls au in jocul lui Espanyol si asta ne va face meciul dificil.

S-au schimpat mult fata de perioada Sergio Gonzalez, in ceea ce priveste presiunea pe care o fac atunci cand pierd mingea. Cred ca propunerea facuta de Galca va functiona. E atractiva si imi place. Are nevoie doar de timpul necesar. Din pacate noi, antrenorii, nu avem de foarte multe ori acest timp", a spus Luis Enrique la conferinta de presa dinaintea meciului de campionat cu Espanyol, care se joaca sambata de la 17:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies