fc barcelona Camp Nou Frenkie de Jong transferuri Xavi Hernandez Spania

Frenkie de Jong, la capătul puterilor pe Camp Nou. Xavi pune presiune pe olandez: „Vom vedea”

Frenkie de Jong ar putea părăsi FC Barcelona în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 20:06
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 20:13

Frenkie de Jong se află din vara anului 2019 la Barca și a avut parte de multe îndoieli în această vară venite de la conducerea catalană, iar Xavi se pare că nu a calmat deloc situația. 

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, l-a citat pe antrenorul trupei de pe Camp Nou pe rețelele social media. Xavi a vorbit despre situația mijlocașului și a dat de înțeles că orice este posibil, inclusiv o plecare la sfârșitul perioadei de mercato.

Xavi: „Vom vom vedea ce se va întâmpla”

„Consider că Frenkie (n.r. de Jong) este important pentru mine, se află în lot și asta este. Până pe 31 august vom vedea ce se va întâmpla, pentru că piața de transferuri este încă deschisă. Nu știm ce se va întâmpla cu mulți jucători până la finalul ferestrei de mercato”, au fost cuvintele lui Xavi.

Frenkie de Jong, la Barcelona

Mijlocașul central este cotat la 60 milioane de euro, conform site-urilor de sepcialitate. Barcelona l-a achiziționat în vara anului 2019 pentru 86 de milioane de euro, de la Ajax, unde a avut parte de o plecare călduroasă din partea suporterilor olandezi.

  • La națională, fotbalistul a fost selecționat de 44 de ori și a înscris o dată

Pentru trupa de pe Camp Nou, Frenkie de Jong a bifat 138 de aparții, a înscris 13 goluri și a pasat decisiv în 17 situații. A văzut de două ori cartonașul roșu survenit în urma a două galbene și a acumulat 15 avertismente de acest fel.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies