Fosta secretara de la Real Madrid vorbeste despre comisioanele acordate ilegal si fraudele electorale!

O fosta secretara de la Real Madrid vorbeste de frauda electorale si despre comisioane ilegale in revista Interviu.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2009, 16:26
Data actualizarii: Miercuri 07 Ianuarie 2009, 17:04

Cristina Bermudez, fosta secretara a vicepresedintilor Juan Mendoza si Juan Ignacio Rivero, intr-un complex articol aparut in revista "Interviu" practicile ilicite de la Real Madrid.

"Daca as spune tot ce stiu, Real explodeaza. S-au falsificat circa 3.000 de voturi din cele trimise de socios prin posta. Manevra a facut-o Ramon Calderon. El fusese director pe vremea lui Florentino Perez si stia exact cum se manipuleaza scrutinul. Prin furt l-a invins pe Villar Mir, candidatul desemnat sa continue sistemul lui Florentino. Am fost implicata, insa doar am ascultat ordinul sefilor.

Ramon Calderon creierul plat si e mereu rau intentionat. S-a purtat foarte urat cu mine. Am plecat de la Real cu o lichidare de doar 30 de euro. Dar nu el conduce de fapt, ci Alfonso Carrascosa, pana cand acesta nu-si recupereaza investitiile mari facute la club.

Achizitiile lui Mijatovici au fost cel putin stranii. Gago costa cinci milioane in septembrie 2006, iar in decembrie l-a cumparat cu 20 de milioane. La fel, Higuain valora sapte milioane, dar Real l-a luat cu 20. Suficient ca si in club sa se vorbeasca de hotie. La fel de ciudat, tot Real a platit si pentru a-l imprumuta pe Jurado la Atletico, desi normal era sa plateaca Atletico. Comisioanele cresteau din senin.

De pilda, la aducerea lui Van Nistelrooy, pentru agentii lui era stabilit un comision de 1,2 milioane. Cand a trebuit sa dam banii, Calderon ne-a ordonat sa platim 1,5 milioane. Doar el stie in buzunarele cui s-a dus diferenta, fara acoperire in acte. La contractarea lui Cannavaro au aparut nu mai putin de 12 impresari, sapte dimineata si cinci la pranz. Unul era iugoslav, pe toti ne-a surprins.

Comisionul lor a fost intre 2 si 2,2 milioane de euro. De cand fac dezvaluiri despre fraudele de la Real, am primit constant amenintari cu moartea. Sunt speriata, ma tem pentru viata copiilor mei", povesteste fosta secretara de la Real.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!