Florentino Perez kylian mbappe Real Madrid Spania

Florentino Perez, furios pe reprezentanții lui Kylian Mbappe! Ce l-a enervat 

Viitorul lui Kylian Mbappe (24 ani) continuă să fie incert după ce a anunțat că nu își va prelungi contractul cu Paris Saint-Germain. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 12:17
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 12:19

Fotbalistul francez a intrat în ultimul an de contract cu Paris Saint-Germain și deși mai avea o opțiune de prelungire, a anunțat că nu o va activa. Conducerea de pe Parc des Princes nu a fost deloc încântată de decizie, astfel că îi „forțează mâna” fotbalistului, obligându-l fie să semneze prelungirea, fie să plece. 

PSG e dispusă să îl vândă pe Mbappe, însă nu pe o sumă mai mică de 200 de milioane de euro, sumă pe care puține cluburi ar putea să și-o permită. Planul madrilenilor este să îl transfere însă în vara anului următor, gratis. 

Florentino Perez s-a enervat pe Kylian Mbappe

Campionul mondial din 2018 este obiectivul madrilenilor de acum câteva sezoane, iar anul trecut a fost aproape să semneze, însă a ales să prelungească. Acum plecarea pare una iminentă, însă dinspre Real Madrid există nemulțumiri. Conform Sports Zone, citat de sport.es, Florentino Perez nu este deloc mulțumit de cum procedează reprezentanții francezului. 

Președintele lui Real Madrid consideră că fotbalistul își pune în pericol transferul la Real Madrid. Perez este nervos pe agenții jucătorului, considerând că ei l-au instigat pe Mbappe. Marea problemă a lui Florentino Perez este reprezentată de scrisoarea trimisă de fotbalist către club, în care a transmis că nu va prelungi, deși se știa deja acest lucru. Oficialul Realului a fost deranjat de „zgomotul” creat în jurul subiectului, pe care ar fi preferat să îl trateze în tăcere. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!