Eto'o, la mare pret in Europa! Barcelona il vrea pana in 2014!

Barcelona Samuel Eto o Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Februarie 2009, 20:00
Data actualizarii: Luni 16 Februarie 2009, 21:42
Cu 23 de goluri in tot atatea partide, camerunezul Eto'o a devenit cel mai bun marcator al Europei, iar Barcelona nu vrea sa il lase sa plece la anul, cand ii expira contractul. Camerunezul este dispus sa negocieze dur un nou contract cu Barca: "Daca va primi o oferta buna, va ramane!"

Oficialii gruparii FC Barcelona sunt dispusi sa-i ofere un nou contract pe patru ani atacantului Samuel Eto’o, care ar dori sa fie platit cu noua milioane de euro pe sezon, informeaza cotidianul Sport.

"Samuel Eto’o traieste una dintre cele mai frumoase perioade din cariera sa. Succesul sau este incontestabil: a marcat deja 23 de goluri in 23 de etape, devenind cel mai bun marcator european. S-a impacat cu publicul, care acum il adora, si este pregatit sa castige noi trofee. Toate aceste argumente au convins Consiliul Director ca trebuie sa acorde prioritate prelungirii acordului cu jucatorul camerunez, care este valabil pana in iunie 2010. Eto’o vrea sa castige noua milioane de euro pe sezon, iar oficialii spanioli sunt dispusi sa ofere o suma apropiata, apreciind ca atacantul camerunez trebuie platit bine pentru calitatile sale", scrie cotidianul Sport.

Fratele jucatorului, David, a declarat ca "Samuel doreste sa ramana la Barcelona, iar daca va primi o oferta buna, sigur va ramane".

Eto'o a fost cel care a marcat  golurile egalarii pentru Barcelona in deplasarea din ultima etapa la Betis Sevilla, meci terminat cu scorul de 2-2.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!