Echipa lui Galca intra de LUNI pe mana unui miliardar chinez: spaniolii anunta schimbari la Espanyol. Ce se intampla cu romanul

Echipa lui Galca intra de LUNI pe mana unui miliardar chinez: spaniolii anunta schimbari la Espanyol. Ce se intampla cu romanul

Costel Galca va avea, incepand de luni, un nou patron. Spaniolii anunta ca tranzactia pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al lui Espanyol e finalizata.

Costel Galca primeste si vesti bune, dar si vesti mai putin bune in Spania. Antrenorul, care se va duela astazi cu Getafe, intr-un meci extrem de important (DETALII AICI), va avea un nou patron la Espanyol.

Presa spaniola anunta ca miliardarul chinez Chen Yansheng a finalizat demersurile pentru cumpararea a 56% din actiunile lui Espanyol Barcelona, acesta urmand sa preia pachetul majoritar de la Dani Sanchez Llibre.

Jurnalistii iberici noteaza ca Yansheng, care a mai fost vazut la meciurile lui Espanyol, inclusiv la egalul cu Barcelona de pe El Prat, scor 0-0, va face si cateva schimbari la club.

Yansheng ar putea renunta la presedintele Joan Collet si ar vrea un Consiliu de Administratie cu mai putini membri. Totusi, postul lui Costel Galca nu este in pericol, romanul urmand sa ramana la carma echipei.

Un singur lucru ramane sub semnul intrebarii. Nu se stie inca daca Chen Yansheng va investi si in bugetul de transferuri pentru aceasta iarna.

In cazul in care nu o va face, Costel Galca va avea o sarcina grea in primavara lui 2016: va trebui sa se descurce cu un lot destul de "subtire" calitativ, dar si cantitativ.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies