"Ea e femeia care a FURAT 112.000 de euro!" Detalii incredibile! Cum a intrat in casa unui fost fotbalist cu CARDUL si l-a jefuit

"Ea e femeia care a FURAT 112.000 de euro!" Detalii incredibile! Cum a intrat in casa unui fost fotbalist cu CARDUL si l-a jefuit

Raul Tamudo, fost jucator al lui Espanyol, a fost jefuit recent. 

Fost mare jucator al lui Espanyol, Tamudo s-a lasat de fotbal si a devenit agent de jucatori. Acesta locuieste in Barcelona, iar casa lui a fost jefuita in luna august.

Autoritatile nu i-au prins pe faptasi, insa au reusit sa faca rost de imagini de la camere de supraveghere si primele indicii. Se pare ca o femeie care are legaturi cu mafia albaneza a patruns in casa fostului fotbalist. Aceasta a folosit un card ca sa deschida incuietoarea usii, iar din casa a furat mai multe ceasuri in valoare de 112.000 de euro. 

Unul dintre ele avea valoare sentimentala pentru fostul atacant, din 2006, cand a marcat in finala Cupei Regelui si a condus-o pe Espanyol spre castigarea trofeului. 

Crescut de Espanyol, Tamudo a jucat 13 ani la echipa de seniori a clubului din Barcelona si a mai trecut pe la Sociedad, Rayo Vallecano si Pachuca. In cariera sa a marcat 179 de goluri in 514 partide, iar la nationala Spaniei are 13 selectii si 5 goluri marcate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies