După 10 sezoane, va părăsi Real Madrid!

Real Madrid Jesus Vallejo Spania
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 10:43
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 10:43

Real Madrid a avut un sezon excepțional, câștigând titlul în La Liga pentru a 36-a oară și trofeul Champions League pentru a 15-a oară în istoria clubului. 

În ciuda acestor succese, echipa pregătește o "transformare" a lotului în această vară, iar unul dintre jucătorii care se pregătesc să plece este Jesus Vallejo.

Performanțele modeste ale lui Jesus Vallejo

Jesus Vallejo, fundașul central în vârstă de 27 de ani, a fost adus la Real Madrid de la Real Zaragoza în vara anului 2015 pentru 5 milioane de euro. 

De atunci, el a fost împrumutat la diverse echipe, inclusiv Real Zaragoza, Eintracht Frankfurt, Wolves și Granada, pentru a acumula minute de joc. Cu toate acestea, nu a reușit să devină un jucător esențial pentru Real Madrid. 

În cei aproape 9 ani petrecuți sub contract cu Real Madrid, Vallejo a jucat doar 31 de meciuri și a marcat un singur gol.

Decizia clubului

Conform surselor din presa spaniolă, Real Madrid dorește să-l vândă definitiv pe Vallejo în această vară, înainte de expirarea contractului său în 2025. Antrenorul Carlo Ancelotti nu îl consideră pe Vallejo o opțiune viabilă pentru echipă și preferă să aducă un alt fundaș central sau să promoveze un jucător din academie.

Situația actuală și viitorul fundașului

Vallejo se antrenează intens pentru a fi în formă maximă la începutul sezonului, dar perspectivele sale la Real Madrid sunt foarte limitate. 

Clubul este hotărât să finalizeze transferul său înainte de plecarea în turneul de pre-sezon din Statele Unite. Dacă nu se va ajunge la un acord până atunci, Vallejo ar putea să nu facă parte din lotul care va călători peste ocean.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!