"Du-te tu pe teren, ca mi-e RUSINE!" Ce s-a intamplat in fata a zeci de mii oameni, pe teren! Mascota s-a bagat si ea! VIDEO

La Valencia 1-0 Getafe, pauza a fost momentul cel mai interesant.

"Era pauza, iar la un moment dat a venit o domnisoara care ne-a spus ca vom primi un tricou, pe teren, insa trebuie sa mergem sa-l luam. Eu i-am spus prietenului meu sa mearga doar el, ca mi-e rusine sa apar asa, in fata a zeci de mii de oameni. Pana la urma m-a convins sa cobor si eu", spune tanara.

Mascota celor de la Valencia a oferit un pachet in care se afla un tricou, cel pentru care fusesera chemati pe teren. Numai ca totul era un plan pus la care de prietenul femeii - pe tricou era scris "Vrei sa te casatoresti cu mine?".

Intrebarea barbatului a fost repetata si la microfonul arenei, iar toata lumea prezenta la meci s-a ridicat sa aplaude cererea in casatorie. Desigur, a fost vorba si despre un inel, iar raspunsul tinerei a fost "Da".

Amandoi sunt fani ai Valenciei inca de mici si spun ca gestul de la pauza partidei cu Getafe este cel mai frumos moment din viata lor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies